Dit zijn de 5 leukste lunch en diner hotspots in Overijssel

In Overijssel vind je de leukste hotspots om te genieten van een heerlijke lunch of een gezellig diner. Van de sfeervolle straten in Zwolle tot het idyllische Giethoorn: hier vind je talloze culinaire plekken die je niet wil missen. Wij hebben 5 toppers voor je op een rij gezet!

1. Grand Café Fanfare – Giethoorn

Naast de schilderachtige grachten en bruggetjes waar Giethoorn om bekend staat, vind je hier ook het Grand Café Fanfare. Dit café is vernoemd naar de iconische Nederlandse film ‘Fanfare’, die hier werd opgenomen. Terwijl je uitkijkt over het water, kun je genieten van smakelijke gerechten die bereid zijn met lokale ingrediënten. Het menu biedt voor ieder wat wils, van klassieke vleesgerechten tot verrassende vegetarische opties. Daarnaast kan je bij de Fanfare ook een bootje huren met een lekkere lunch- of borrelbox voor onderweg!

Grand Café Fanfare, Giethoorn

2. De Gillende Keukenmeiden – Zwolle

In het bruisende Zwolle zit De Gillende Keukenmeiden, een prachtig restaurant met een gezellig terras in de tuin. Je kunt hier terecht voor heerlijke, eerlijke gerechten die met liefde zijn bereid. De informele sfeer en het speelse interieur maken dit een leuke plek voor zowel lunch als een high tea. De menukaart wisselt regelmatig en biedt verrassende combinaties, allemaal bereid met biologische ingrediënten. Een must-visit voor de bewuste eter die houdt van creatief en smaakvol eten.

De Gillende Keukenmeiden, Zwolle

3. Sirtaki – Haaksbergen

In het hart van Haaksbergen vind je Sirtaki, een Griekse taverna waar alles draait om de Griekse sfeer. Met traditionele gerechten en regelmatig live muziek waan je je in het prachtige Griekenland. Of je nu gaat voor een lunch of diner, de warme sfeer en de verse ingrediënten zorgen ervoor dat je een onvergetelijke middag of avond beleeft. Tip van ons: probeer een glaasje ouzo. Yamas!

Sirtaki, Haaksbergen

4. Nielz Café – Almelo

Voor een informele lunch of diner in Almelo moet je bij Nielz Café zijn. Dit café straalt een warme en huiselijke sfeer uit waar je je meteen thuis voelt. De uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils. Ga bijvoorbeeld voor een heerlijke beefburger of voor een frisse salade. Wil jij samen met je familie of vrienden genieten van een ontspannen middag of avond onder het genot van smaakvol eten? Dan zit je bij Nielz Café goed!

Nielz Café, Almelo

5. Restaurant Joann – Enschede

Op zoek naar een culinaire ervaring in Enschede? Dan raden we je Restaurant Joann aan! Het restaurant zit gevestigd in een stijlvol en karakteristiek pand aan de rand van het centrum van Enschede. Je geniet hier van internationale, eigentijdse gerechten die regelmatig wisselen. Ook leuk om te weten: het eten wordt bereid in een open keuken, waardoor je mee kan kijken hoe de chef-kok jouw maaltijd bereidt!

Restaurant Joann, Enschede

Maak het in het Noorden en ontdek alle leuke hotspots

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? In de industrie van het Noorden werk je aan prachtige projecten en krijg je de ruimte om je te blijven ontwikkelen. Daarnaast heeft het Noorden ook de leukste hotspots die je allemaal die je allemaal kan gaan ontdekken! Bekijk onze openstaande vacatures en kom erachter waar jij aan het werk kan!