Essity Hoogezand

Bij Essity ontwikkelen, produceren en verkopen op een duurzame manier hygiëne- en gezondheidsproducten en -diensten met toegevoegde waarde.

De naam Essity zegt je misschien niet direct iets, onze merken ken je zeker. Wij maken essentiële hygiëneproducten als TENA, Tork, Libresse, Edet, Tempo en nog veel meer. Zoek je een bedrijf dat wereldwijd opereert, maar ook lokaal voelt; als je bij Essity werkt, geniet je van het beste van twee werelden

In Hoogezand produceren we vooral incontinentieproducten en luiers voor de bekende merken TENA en Libero. Onze plant bestaat uit 3 fabrieken met 18 productielijnen. In Hoogezand werken ongeveer 550 mensen. Samenwerken en goed naar elkaar luisteren zijn onze grootste krachten. En wat je ook doet binnen ons bedrijf: veiligheid, verantwoordelijkheidsgevoel en werkplezier staat voorop. Je krijgt niet alleen de vrijheid om mee te denken, maar ook om jezelf te blijven ontwikkelen.

Bekijk ook onze video en maak kennis met onze productieomgeving, collega’s en technieken:  Werken bij Essity Hoogezand (youtube.com)

Bedrijfsgegevens

Bezoek ons op:

Abramskade 6, Hoogezand 9601KM

Mail naar:

emilie.wiersma@essity.com

Bel op:

06-27263810