Innovatiecluster Drachten (ICD)

Welkom bij het Innovatiecluster Drachten (ICD), een dynamisch samenwerkingsverband van 24 vooraanstaande bedrijven in de maakindustrie, gevestigd in Friesland, Groningen en Drenthe. Deze bedrijven bundelen hun krachten om technologische innovaties en geavanceerde productiemethoden te ontwikkelen die bijdragen aan maatschappelijke doelstellingen zoals duurzaamheid, gezondheid en mobiliteit.

Bij ICD delen wij niet alleen kennis en ervaringen, maar ook de ambitie om de technologische vooruitgang te versnellen en toegankelijk te maken. Ons cluster is een broedplaats voor creativiteit en innovatie, waar studenten en young professionals de kans krijgen om aan de frontlinie van de technologische ontwikkeling te staan. Het ICD is dé plek waar je je professionele vaardigheden kunt ontwikkelen en kunt bijdragen aan belangrijke technologische doorbraken.

Ontdek de mogelijkheden voor een glansrijke carrière binnen onze ICD-bedrijven, waar je niet alleen de toekomst van de techniek vormgeeft, maar ook bijdraagt aan een duurzamere, gezondere en slimme samenleving. Sluit je aan bij ons netwerk van pioniers en zet samen met ons de stap naar innovatie.

Bedrijfsgegevens

Mail naar:

info@icdrachten.nl

Bel op:

06 553 648 56