Verwater Industrial Services Noord Oost

Ons bedrijf
Verwater is een technisch dienstverlener voor industriƫle en petrochemische installaties. Wij zijn gespecialiseerd in projectmanagement, engineering en automatisering, panelenbouw, het realiseren en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.
Verwater is opgericht in 1922 en kent een lange geschiedenis op het terrein van tankterminals en raffinaderijen. Met industrial services is een aanvulling op het totale dienstenpakket gerealiseerd.
Of het nu gaat om: het modificeren van installaties, het vervangen en/of uitbreiden van fabrieken of het bouwen van fabrieken. Onze mensen zetten zich dagelijks in met passie voor de industrie om de productieprocessen te optimaliseren en te verbeteren en daarbij een gedegen bijdrage te leveren aan de duurzaamheid van uw installatie. Daarbij is er veel aandacht voor veiligheid, milieu en productiviteit. Samen willen wij de hoogst mogelijke kwaliteit blijven leveren.
Vandaag de dag werken wereldwijd ongeveer 1.000 ervaren mensen voor de Verwater Group waar we erg trots op zijn!
Onze visie
Wij willen bijdragen aan de duurzaamheid van de installaties van onze klanten, waardoor de prestaties van onze klanten worden verbeterd. Deze kennis en kunde borgen wij en dragen deze over aan de jongere generatie die deze versterkt met de laatste innovaties.
Onze missie
Wij stellen ons zelf tot doel om te begrijpen wat onze klanten willen bereiken. Met engineering, innovatief multidisciplinair onderhoud, turn-arrounds en projecten helpen wij onze klanten gedurende de gehele plant life cycle hun doelstellingen te bereiken. Daarbij staat Veiligheid, kwaliteit, Integriteit, betrouwbaarheid en loyaliteit centraal.

Bedrijfsgegevens

Bezoek ons op:

Eerste Bokslootweg 17, Emmen 7821 AT

Mail naar:

info.visno@verwater.com

Bel op:

0591-308021