Gemeente Groningen

Als je werkt voor de gemeente Groningen, dan weet je dat je werk ertoe doet. Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen; hier doe je zichtbaar en zinvol werk voor al onze inwoners.
Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Waar studenten hun toekomst starten en bezoekers graag weer terugkomen. Een gemeente die voorop loopt in duurzame groei.
Wij zijn trots op ons werk. Op alles waar we samen voor gaan. Van veilige straten tot nieuwe ideeën voor duurzame energie. Van een kansrijke start voor kinderen tot begrijpelijke dienstverlening.
Lees meer over wie wij zijn als werkgever op: https://www.werkenbijgroningen.nl/

Werken bij de gemeente Groningen

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe medewerkers in verschillende vakgebieden en met verschillende opleidingsniveaus. Alle openstaande vacatures bij de gemeente Groningen vind je op werkenbijgroningen.nl/vacatures
Staat er nu geen relevante vacature tussen, maak dan een vacature alert aan. Dan ontvang je een mailtje zodra wij een vacature hebben op jouw vakgebied.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en vacatures bij de gemeente Groningen, volg ons dan op LinkedIn.

Bedrijfsgegevens

Mail naar:

Aminke.Doevendans@groningen.nl

Bel op:

06 279 21 889