Sweco Nederland

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. Samen met klanten en de kennis van 22.000 architecten, ingenieurs en adviseurs creëren we slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering en het perspectief van een groene en duurzamere samenleving.

De core business van de business unit Industrie is consultancy, projectmanagement, multidisciplinaire engineering en uitvoeringsbegeleiding voor projecten bij Industriële opdrachtgevers. Ons expertisegebied omvat het gehele advies- en ontwikkelingstraject van nieuwbouw en vervangingsprojecten in de sectoren Energie, Food, Pharma en Chemie.

Bij Sweco krijg je veel regie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. En je hebt de keuze om te kiezen op welke manier jij reist. We stimuleren duurzame en actieve keuzes en belonen deze extra. Ook krijg je direct toegang tot de Sweco Academy voor zeer ruime ontwikkelmogelijkheden en tot ons vitaliteitsprogramma gericht op leefstijl en sport.

Naast uitdagend werk, support en middelen pakken we bij Sweco ook graag uit als het gaat om ontspanning en lol. We willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat. Denk aan de dagelijkse Fika’s op kantoor, events op jouw vestiging, en activiteiten vanuit Jong Sweco en de lokale personeelsverenigingen.

Bedrijfsgegevens

Bezoek ons op:

Winschoterdiep 70, Groningen 9723 AB

Mail naar:

carriere@sweco.nl

Bel op:

0639440598