Alfa College

Alfa-college, samen vinden we het uit!
Het Alfa-college leidt jonge mensen en volwassenen in Noordoost Nederland op voor de samenleving van nu en straks. Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze partners in de regio. De regio waar wij van houden!
Bij ons kun je terecht voor reguliere mbo-opleidingen, bij- en omscholing, educatieve trajecten of bedrijfsopleidingen (op maat). Wij dagen studenten, werkenden, werkzoekenden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit zich te ontwikkelen tot nieuwsgierige, maatschappelijke betekenisvolle en vitale (vak-)mensen. Professionals die werken met lef en plezier en die trots zijn op wie zij zijn.
Als opleider en als werkgever dragen wij bij aan regionale doelen, onder andere op het gebied van energie, duurzaamheid, positieve gezondheid, digitalisering, maakindustrie en hospitality. Wij bieden daartoe volop leer-, ontwikkel- en doorstroommogelijkheden en een prettig werkklimaat waarin iedereen zich gezien voelt.
Met elkaar werken we aan de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers, zodat we met plezier en vakdeskundigheid kunnen blijven bijdragen aan de realisatie van onze strategische doelen.
Drie kernwaarden staan bij ons centraal: verbinden, vertrouwen en ondernemen. Deze vormen de basis voor ons handelen. Zo werken wij samen aan goed onderwijs in een inspirerende leeromgeving. Samen vinden we het uit!

Bedrijfsgegevens

Mail naar:

info@alfa-college.nl

Bel op:

0800-8100